Vi søger en studentermedhjælper. Skal det være dig?

Dialog mod Vold er et kompetence- og behandlingscenter, der tilbyder psykologbehandling til udøvere af vold i nære relationer og deres familier. Vi er en innovativ organisation, der driver forebyggelsesprojekter med det mål at stoppe vold i nære relationer og kærestevold. Dialog mod Vold er en del af AskovFonden, som er en social NGO og en frontløber i arbejdet for en socialpolitik, hvor tidlige indsatser til udsatte mennesker ses som en social investering.

Vi søger en studentermedhjælper, der brænder for kommunikation og har lyst til at arbejde med hjemmeside og sociale medier. Du kommer til at spille en vigtig rolle for Dialog mod Volds interne og eksterne kommunikation, og du kommer til at kommunikere vigtige budskaber om betydningen af forebyggelse og behandling af vold i familier udadtil. Konkret skal du skrive indhold til hjemmesiden, producere nyheder og være ansvarlig for vores engagement på diverse sociale medier.

Udover dine opgaver indenfor kommunikation, bliver du en del af vores sekretariat i København, hvor du vil få et tæt samarbejde med Dialog mod Volds direktør, seniorrådgiver og afdelingsleder. Du vil blive inddraget i vores vidensarbejde, hvor vi dokumenterer og analyserer effekten af vores indsatser, og du vil være med til at lave ansøgninger til offentlige puljer og private fonde.

Navnet på uddannelse er underordnet, men en stærk faglighed indenfor kommunikation er et must. Konkret erfaring med WordPress og sociale medier vil være et stort plus. Du skal have styr på din kommasætning.

Kort sagt, tilbyder vi dig:

  • – spændende og specialiseret viden og indsigt i en organisation, som er ene om at tilbyde denne form for behandling i Danmark
  • – mulighed for at indgå i en fagligt engageret arbejdsplads i konstant udvikling
  • – stort ansvar og medbestemmelse ift. videreudviklingen af organisationens ansigt udadtil

Vi ønsker os en studentermedhjælper, som:

  • – brænder for kommunikation med alt hvad det indebærer
  • – har flair for sociale medier
  • – har forståelse for voldsområdet og dets problematikker
  • – kan arbejde projektorienteret og har mod på at have ansvar for videreudviklingen af Dialog mod Volds hjemmeside og sociale medier
  • – har stærke samarbejdsevner og kan løse større opgaver selvstændigt
  • – har mindst 2 år tilbage på studiet

Vi søger som udgangspunkt en studentermedhjælper på 15 timer om ugen, men vi er åbne for alternative aftaler. Arbejdstiden inkluderer en halv times frokostpause.

Hvis du synes at ovenstående lyder interessant, så send en kortfattet ansøgning og CV til Mette Volsing på mette.volsing@dialogmodvold.dk senest kl. 12 den 18/9. Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere på 30736716. Du kan læse mere om vores arbejde på www.dialogmodvold.dk.