Se hele vidensalonen ‘Unge og kærestevold – hvordan hjælper vi?’

Nu kan du se hele vidensalonen ‘Unge og kærestevold – hvordan hjælper vi?’

Alt for mange unge oplever hvert år vold fra deres kæreste og mange synes det er svært at snakke om og søge hjælp. Som fagfolk bærer vi et stort ansvar for at imødekomme, opspore og henvise den unge til de rette tilbud så vi undgår, at den unge tager volden med sig ind i voksenlivet.

Dette er en vidensalon, hvor vi sætter ansigt og ord på kærestevolden. Med udgangspunkt i projekt Voldsom Kærlighed diskuterer vi, hvordan vi bedst muligt hjælper den unge til at få et ungdomsliv fri fra vold.

I vidensalonen fortæller Jacob Hanfgarn om sine oplevelser med kærestevold og Katrine Bindesbøl Holm Johansen fra Lev Uden Vold fortæller om omfanget, karakteren og konsekvenserne af kærestevolden.

Med udgangspunkt i projekt Voldsom Kærlighed fortæller psykolog Helle Henriksen fra Dialog mod Vold om erfaringer fra psykologsamtaler med voldsudsatte unge. Jeppe Hald fra Sex og Samfund fortæller om hvordan man kan møde den unge gennem telefonrådgivning og Christian Lund fra headspace fortæller om, hvordan de møder voldsudsatte unge gennem chat.

Læs mere om Voldsom Kærlighed her