Ny undersøgelse: Har du erfaring med voldsdynamikker i parforholdet?

Dialog mod Vold og Videnscenter for Psykotraumatologi søger interviewpersoner til undersøgelse.

AskovFondens afdeling Dialog mod Vold og Videnscenter for psykotraumatologi ved Odense Universitet søger par til fælles interview om voldsdynamikker i parforhold.

I samarbejde med Dialog mod Vold ønsker Videnscentret at undersøge de dynamikker, der udspiller sig i et parforhold som har problemer med vold og/eller konflikt. I den forbindelse søger vi par, som har erfaringer med vold i parforholdet og som vil deltage i et fælles interview angående voldsdynamikken i netop deres parforhold.

 

Deltagerne

Vi søger deltagere, som har erfaring med vold i deres parforhold. Der kan både være tale om fysisk, psykisk, seksuel og/eller materiel vold og begge parter behøver ikke have udført den samme type vold. Deltagere fra både nuværende eller afsluttede parforhold kan deltage. Alternativt kan deltagerne blive interviewet hver for sig, dog er det nødvendigt at begge parter ønsker at deltage.

 

Interviewet

Interviewet vil blive foretaget af trænede psykologer med stor forskningserfaring. Dette kan forventes at tage et par timer. Parret vil blive hjulpet i gang med samtalen og der vil blive lagt stor vægt på at afslutte interviewet, så begge parter efterfølgende føler sig godt tilpas.

Interviewet kan både finde sted i deltagernes eget hjem eller på mere neutral grund. Dette afhænger af deltagernes eget ønske.

Indsamlet data behandles fortroligt og deltagerne vil naturligvis blive anonymiseret.

 

Honorar

Parret vil blive betalt 1000 kr. pr. person for ulejligheden.

 

Kontakt

For mere information samt tilmelding som interviewperson(er) kontakt videnskabelig assistent:

Sarah Dokkedahl på mail: sdokkedahl@health.sdu.dk  eller tlf: 65504975.