Jakob ville ønske han havde søgt hjælp før

 

Jacob blev udsat for vold

Hvor meget skal man finde sig i fra sin kæreste? 💔 Jeg skal vide, hvem du er sammen med! 💔 Jeg skal tjekke din telefon!💔 Stop med at lyde så dum!Jacob blev udsat for psykisk og fysisk vold i et tidligere forhold. Er du i et usundt forhold, eller kender du en der er? Så kan du få hjælp gennem Voldsom Kærlighed.Kontakt Sex & Samfunds rådgivning, Sexlinien, på www.sexlinien.dk/chat eller tlf. 70 20 22 66 man-fre kl. 15-19.Find mere info på www.voldsomkaerlighed.dk.

Slået op af Sex og Samfund i Mandag den 18. maj 2020

Har du brug for hjælp ligesom Jakob havde?

I videoen kan du møde Jakob, der var i et forhold med kærestevold fra han var 18-21 år. Han fortæller om de hårdeste ting ved at være i et grænseoverskridende forhold.

Mange oplever ligesom Jakob vold fra deres kæreste i ungdomslivet. Og mange kan have svært ved at snakke med nogen om det.

Når Jakob kigger tilbage, ville han ønske at han havde søgt noget hjælp før.

I projekt Voldsom Kærlighed hjælper Dialog mod Vold dig med at tackle dine oplevelser med kærestevolden. Vi tilbyder gratis psykologsamtaler. Du kan både få individuelle eller gruppeforløb, hvis du ønsker at møde andre unge, der har oplevet det samme som dig.

Skriv til os på voldsomkaerlighed@dialogmodvold.dk
Eller ring på 35 30 17 17

Læs mere om Voldsom Kærlighed på vores hjemmeside her