Hvilket kærlighedssprog taler du?

De 5 kærlighedssprog

Kærlighed kan formuleres på mange måder … har du brug for attale om det?Hvis volden derhjemme eskalerer i disse pressede tider, så ringanonymt til Lev Uden Vold på tlf. 1888 eller skriv til os på mail hotline@levudenvold.dkFor alle fortjener et liv uden vold <3 #LevUdenVoldLæs mere om kampagnen her: https://levudenvold.dk/aktuelt/de-5-kaerlighedssprog/

Slået op af Lev Uden Vold i Tirsdag den 31. marts 2020

 

Alt for mange kvinder og mænd oplever partnervold i Danmark

Netop nu står vi i en krisesituation i Danmark, som øger risikoen for, at volden eskalerer i hjemmet og som rammer voldsudsatte børn, kvinder og mænd. Udviklingen understreger vigtigheden af, at vi som samfund tager partnervold alvorligt og at vi hjælper kvinder og mænd med vold tæt på livet til at række ud tidligt, før volden eskalerer.

Lev Uden Vold har netop lanceret den nye kampagne ‘De 5 kærlighedssprog’, der sætter fokus på vold i parforhold. Med en række videoer sætter kampagnen perspektiv på forskellige måder at udtrykke sin kærlighed på.

Et parforhold starter ofte med en kærlighedsrelation. Og selvom der er vold, kan der også være kærlige øjeblikke. Voldelige handlinger i et parforhold kan starte i det små og udvikle sig gradvist. Det kan betyde, at volden normaliseres og kan blive en del af måden at være sammen på.

Når man oplever vold i et parforhold kan det se ud på mange måder og der findes mange former for vold. Man kan være udsat for både psykisk vold, fysisk vold og seksuel vold. Du kan læse om forskellige former for vold her. 

Har du brug for at tale om din situation? 

Du kan få rådgivning ved at ringe på 1888 hele døgnet

Hvis du er i et voldeligt parforhold kan dig og din partner få hjælp fra Dialog mod Vold. Ring på 35 30 17 17 og læg en besked, så ringer vi dig op.

Læs mere om kampagnen

13 tegn på psykisk vold

Coronakrisen – En Hilsen fra Dialog mod Vold