I anledningen af FNs internationale dag for bekæmpelsen af vold mod Kvinder

DMV inviterer sammen med LOKK, KVINFO og Institut for Menneskerettigheder til debat

”En ny bølge af kampagner skal få mænd på banen i kampen for ligestilling og i kampen imod vold, der rammer kvinder. Kampagnerne adresserer mænd som voldsudøvere, men også som fædre, ægtemænd og sønner til de mange ofre for vold. Men virker det? Er kampagnerne et middel til skabe opmærksomhed som fører til ændret adfærd og målbart mindre vold? Eller giver kampagnerne bare en nem og bekvemt mulighed for at vise sin støtte til en sag, uden rigtig at skulle engagere sig? Og hvad med ofrene for volden – hvor er deres stemme?
Vi tager diskussionen på FN’s internationale dag for bekæmpelsen af vold mod kvinder, den 25. november. Her kan du høre maskulinitetsforsker Michael Kaufman, som er medstifter af White Ribbon, et internationalt netværk imod vold mod kvinder og Petra Auer, fra UN Women’s Nordiske kontor, der fortæller om den nyligt lancerede kampagne HeForShe, en global ligestillingskampagne henvendt til mænd”

Vores direktør og psykologer både fra DMV’s voksen- og ungdomsafdeling vil være der for at deltage i debatten og markere FN’s internationale dag for bekæmpelsen af vold mod kvinder.

Læs mere og tilmeld dig nedenfor:

Invitation