Dialog mod Vold til nordisk konference

Dialog mod Volds behandlerteam var i sidste uge til nordisk konference om vold og behandling, hvor der deltog 850 fagprofessionelle fra hele Norden.

 

Konferencen, som blev afholdt i Oslo var den 6. nordiske konference og blev afholdt af stiftelsen Alternativ til Vold i samarbejde med Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet i Norge. Blandt hovedtalerne til konferencen var bl.a. Chandra Gosh Ippen, Robert Geffner, Babette Rothschild og Bruce Wampold.

 DMV præsenterede fokus på familien

Psykologerne fra Dialog mod Vold præsenterede vores behandlingsmodel og metoder ved to meget velbesøgte workshops til konferencen. Den 15. november holdt Tine Busk og Sofie Munch Terkelsen, begge psykologer i vores afdeling i Aarhus, workshop om hvordan vi arbejder med individuelle narrativt inspirerede samtaler med børn. Workshoppen havde konkret fokus på anvendelsen af metoden ”Livets træ”. Den 16. november holdt Anne Lippert, afdelingsleder i vores Aarhus afdeling og Helle Kruse Henriksen, specialist i børnebehandling fra vores afdeling i København workshop om, hvordan vi i Dialog mod vold forener og arbejder med alle perspektiver i voldsramt familie. Workshoppen belyste de fordele og potentialer samt dilemmaer og udfordringer, der opstår, når man arbejder helhedsorienteret med hele familien og skræddersyer behandling til både voldsudøver og voldsudsat, og børnene i familien.

Du kan læse mere om DMVs familie- og børnebehandling her.

Du kan finde mere information om konferencen her.