AskovFonden udgiver hvert år en årsberetning, hvor du kan læse om vores arbejde og vores målsætninger. Du kan se den her som digitale udgivelse. Du kan også downloade den som pdf.

I AskovFondens årsberetningen for 2023, kan du blive klogere på Dialog mod Volds principper og vores resultater for behandlingen, der blandt andet fortæller, at 82% af vores tidligere klienter svarer, at de ikke har udøvet vold i nære relationer i løbet af det første år efter endt behandling. 94% af de voldsudsatte partnere, der har deltaget i et behandlingsforløb bekræfter, at voldens følgevirkninger er blevet reduceret for dem og deres børn.

På s. 32-33 i årsberetningen kan du læse et interview med en tidligere klient, der fortæller om hvordan psykologbehandlingen I Dialog mod Vold har hjulpet ham. I interviewet fortæller han:

Der er ting, som et menneske som mig skal have gentaget rigtig mange gange på grund af min opvækst og baggrund. Jeg har nogle faldgruber, hvor jeg skal tage det alvorligt og passe på. Vide hvad jeg skal gøre, og så er det som om, at jeg i de situationer kan høre min psykologs stemme, som hjælper mig, og det er det, jeg stadig bruger

Du kan se den nye årsberetningen her:

Du kan læse Askovfondens tidligere årsberetninger her.