Organisation

Dialog mod Vold tilbyder terapeutisk behandling til voldsramte familier

Dialog mod Vold er et landsdækkende behandlingstilbud til voldsramte familier med afdelinger i København, Aarhus og Odense. Vi har siden 2002 hjulpet voldsramte familier med at bryde voldsmønstret og finde nye måder at håndtere konflikter på. Vi tilbyder terapeutisk behandling til personer, der udøver vold i nære relationer samt deres partnere og børn. Vores behandling er gratis, og et behandlingsforløb skræddersys efter den enkelte, så vi sikrer den bedst mulige løsning.

Al behandling udføres af psykologer og psykoterapeuter.

Dialog mod Vold har derudover et særligt tilbud henvendt unge, der udøver kærestevold og som ønsker hjælp til at stoppe volden. I projekt Voldsom Kærlighed tilbydes rådgivning og behandling til unge mellem 16-24 år. Her kan de få anonym chat- og telefonrådgivning samt terapeutiske samtaleforløb. Voldsom Kærlighed holder også workshops om kærestevold på landets skoler og uddannelsesinstitutioner.

Dialog mod Vold er en del af Askovfonden, som er en non-profit NGO. Askovfondens administration, videnscenter og kommunikationsafdeling understøtter driften og udviklingen af organisationens seks afdelinger, herunder Dialog mod Vold. Dialog mod Volds direktør Susanne Nour Magnusson er en del af Askovfondens ledergruppe.